Vlees bestellen

Vlees bestellen

Lokaal varkensvlees van buitenvarkens. Circulair, lokaal & rechtstreeks van de boerderij. Ouderwets lekker vlees, hoog dierenwelzijn & veel keus. Bestel het hier.

Alle producten komen van onze eigen kleinschalige boerderij en zijn vacuüm verpakt en diepgevroren. Daarnaast is de verpakking voorzien van een etiket met het gewicht en de houdbaarheidsdatum.

Zoek je iets speciaals voor een cadeautje of voor op de barbecue of in de roker, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gratis bezorgd in Halle, Zelhem, Hengelo, Keijenborg, Vorden, Ruurlo, Lichtenvoorde, Varsseveld, Harreveld, Aalten, Bredevoort en Doetinchem (klik hier voor meer info). Voor de rest van Nederland bedragen de verzendkosten € 9,95. In onderling overleg bepalen we het verzend-/bezorgmoment zodat de aflevering past in jouw agenda. 

Het is ook mogelijk om de bestelling op te halen in Halle (Achterhoek/Gelderland). Wij laten je dan graag onze varkens zien.

Liever niet online bestellen of eerst zien welk vlees je in de kuip hebt of hoe onze varkens worden gehouden? Dat kan natuurlijk ook!

Je bent van harte welkom op vrijdag tussen 18:00 en 20:00 uur of op zaterdag tussen 11:00 en 13:00 uur.

Inhoud winkelwagen:

0 artikelen - 0,00

Toont alle 36 resultaten